Om oss

OM OSS

Badrum Och Bygg FTU är ett pålitligt och auktoriserat byggföretag i Stockholm med fokus på renovering för villa, lägenhet och fastigheter såsom badrumsrenovering, tillbyggnation, golvläggning, måleri och snickeri. ROT-avdrag ges direkt på fakturan i de fall det beviljas.

Genom att anlita oss får man den optimala partnern som levererar högkvalitativa och pålitliga resultat. Vi går noggrant igenom vad ni vill ha för arbete utfört, hur mycket tid projektet behöver, när vi kan starta och hur mycket det kommer att kosta. Väljer ni oss som ert byggföretag får ni ett färdigt resultat som håller i många år.


Vi välkomnar stora projekt och hjälper er att ta fram smarta, hållbara lösningar som gynnar er efter att arbetet är klart. När projektet är färdigt gör vi en slutbesiktning och ser till att allt är som ni önskat.

Ett säkert företag

Vi strävar alltid efter att säkerställa hög kundnöjdhet genom att hantera uppdrag med en grundinställning: effektiva och prisvärda projekt med strikt efterlevnad av tidsplanen.


Oavsett om det gäller ett omfattande renoveringsprojekt eller mindre uppdrag är vårt mål konsekvent: din tillfredsställelse. Vi förstår de utmaningar som hantverksbranschen har stått inför, och vi strävar efter att vara det pålitliga alternativet som återupprättar förtroendet för branschen. Vår strävan är att skapa trygghet för privatpersoner som väljer att anlita oss för sina projekt, särskilt när det handlar om badrumsrenoveringar.


För att säkerställa att du är medveten om varje steg i processen värdesätter vi en öppen dialog. Genom att tilldela dig en och samma kontaktperson under hela projektet ser vi till att du känner dig trygg och delaktig genom hela resan. Vår önskan är att vara det företag du återvänder till och rekommenderar till andra.


Välkommen till din pålitliga partner för badrumsrenovering i Stockholm!

Låt oss diskutera ditt kommande projekt!

Fyll i formuläret eller kontakta oss direkt!

 
 
 
 
 
unsplash