Våra tjänster

VÅRA TJÄNSTER

Badrumsrenovering


Vi bygger badrum i Stockholm enligt gällande standard och ser till att hela processen går som smort.


När du anlitar oss tar vi över hela entreprenaden och ser till att varje steg i arbetet utförs effektivt och enligt gällande standard. Givetvis är vi certifierade av Byggkeramikrådet så att du kan känna dig säker på att vi arbetar med de senaste metoderna och med godkända material.

Kökssrenovering


Att renovera köket är ofta ett stort projekt som kan göra stor skillnad i ditt hem.


Badrum Och Bygg FTU erbjuder en helhetslösning för dig som ska renovera köket i Stockholm. Med vår kunskap och erfarenhet får du ett kvalitativt och funktionellt kök som håller i många år framöver. Våra hantverkare är lyhörda, pålitliga och måna om att du som kund ska vara nöjd med ditt kök.

Totalrenovering


Vi som byggföretag gör det mesta när det kommer till renovering av villa, lägenhet, fritidshus eller kontor. Vårt byggföretag utför allt från installation av kök, badrum, tillbyggnad eller bygga altan till sommarhuset i Stockholm.

Välkommen att kontakta oss på Badrum Och Bygg FTU så ser vi vad vi kan hjälpa er med!

Låt oss diskutera ditt kommande projekt!

Fyll i formuläret eller kontakta oss direkt!

 
 
 
 
 

Hur arbetar vi?

Process i 4 steg:

1.

Offertförslag

2.

Tidsbokning

3.

Byggstart

4.

ROT-avdrag på arbetet

Professionell Badrumsrenovering i Stockholm med omnejd

Vår långa erfarenhet inom badrumsrenovering och VVS-arbeten i Stockholm och dess omgivningar gör oss till en pålitlig partner för dina projekt. Genom att samarbeta med elspecialister erbjuder vi en komplett tjänst för att säkerställa att varje aspekt av ditt projekt är täckt. Vi garanterar och levererar konsekvent högkvalitativa resultat, oavsett om det gäller stora eller små uppdrag.


Det som verkligen sätter oss isär är vår förmåga att hantera hela processen, från ombyggnation och byggnation till renoveringar, vilket gör att vi kan leverera en helhetslösning från start till slut. Våra badrumsrenoveringar riktar sig både till privatpersoner och fastighetsägare, inklusive bostadsrättsföreningar. Innan vi påbörjar arbetet sätter vi stort värde på att samtal med dig för att skräddarsy våra tjänster efter dina unika behov och önskemål. Kontakta oss för en noggrann diskussion om ditt kommande projekt!


Referenser och inspiration

Under fliken referenser hittar du exempel på hur vi kan hjälpa dig förverkliga ditt drömbadrum. Du är även givetvis välkommen att kontakta oss direkt för att få ytterligare, mer specifika, referenser på badrumsrenoveringar i Stockholm som vi har utfört. Ange bara vilken typ av badrum du är intresserad av så tar vi fram lämpligt och relevant material.


Varför våra kunder väljer oss?

  • Pålitlighet - vi ser till att resultatet blir enligt dina önskemål.
  • Certifierade hantverkare - vi har de certifikat och den behörighet som krävs.
  • Kvalitet till bra pris - du ska inte behöva betala för mycket för hög kvalitet.
  • Vi håller tidsplanen - våra hantverkare ligger alltid på för att hålla sig inom den planerade tiden.


Priser

Varje projekt är unikt, men generellt sett står sig våra priser på badrumsrenovering väl i branschen. När du kontaktar oss för en offert får du alltid ett väl genomarbetat prisförslag utan dolda kostnader och överraskningar.

unsplash